Az elsős kör az egyik legjobb alkalom arra, hogy megismerd a Teket és a tekeseket, és hogy egy másfél-két órás beszélgetés során elmondhasd a véleményed számodra érdekes témákban.

Ehhez annyit kell tenned, hogy

írsz egy e-mailt a körtartónak, aki nagyon fog neki örülni, és elmondja, mikor és hol van a kör (általában a Tekben szokták tartani - Földes Ferenc Kollégium, Ráday u. 43-45. 5. emelet),

küld neked egy (nem túl hosszú) szöveget, erről fogtok a körön beszélgetni (vagy bizonyos alkalmakkor filmet néztek, zenét hallgattok, stb.), szóval jó lenne, ha el tudnád olvasni a kör előtt,

aztán már csak el kell menned a körre, ahol bátran elmondhatod a véleményed az adott témáról, vagy javasolhatsz újabbakat.

Az ebben a félévben induló elsős körökről a következő posztokban olvashatsz. Ott megtalálod a körtartók elérhetőségeit is.

Szeretettel várunk!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tek09.blog.hu/api/trackback/id/tr71950862

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://www.ferienwohnungen-rastatt.de/index.php?option=com_k2 2018.04.14. 15:20:06

IAMX koncert vasárnap - TOP5 élőben várható dal - B-oldal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gemenc 2009.02.22. 11:05:39

és ami a legjobb, h az elsős köreink, nemcsak elsősöknek szólnak és a tek-be is bárki, nemcsak közgázos és nemcsak elsős is felvételizhet!
süti beállítások módosítása