bevonóról előzetes

2009.03.23. 14:26

 következő hetek legkiemelkedőbb eseménye és a tavaszi félév tábora mutatkozik be hamar. a bevonótábor. a bevonótébor hagyományos TEKes esemény. szerepe leginkább abban merül ki, hogy a szakkollégium iránt érdeklődő első- és nem elsőéves, közgázos és nem közgázos hallgatókat meghívjuk egy barátkozós hétvégére. idén tavasz, napsütés és parádfürdő várja a bátrakat. két éjszaka, másfél nap, teaházak, be- és összemelegítő játékok, méta, a felújított médiatár és a TEKbüfé finomságai kényeztetik majd érzékelőbimbóinkat. 

előzetes jelentkezés nem szükséges, de örülünk, ha dobsz egy e-mailt vagy szólsz valami tekesnek.

helyszín: parádfürdő (térkép).

ár: 4000 huf. ezt majd ott fogjuk beszedni. ebben benne van kaja és a szállás. van napijegy is, de a hetibérlet jobban megéri. pia olcsó lesz, az utazás az pluszként jön rá, bocsi.

dátum: április 3-5. (péntek-vasárnap)

közös indulás lesz, április 3-án egy késő délelőtti és egy délutáni időpontban a népstadiontól. az út kb. két és fél óra budapestről.

ha bármi kérdés, febb, Bea vagy Pite.

A bejegyzés trackback címe:

https://tek09.blog.hu/api/trackback/id/tr641020210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gemenc 2009.03.24. 13:28:04

hálózsákot kell hozni
süti beállítások módosítása