A Társadalomelméleti Kollégium (www.tek.bke.hu) és a Bercsényi Építész Szakkollégium (http://besz.bme.hu/) a Norvég Civil Alap és a Habitat for Humanity támogatásával Szociális Építőtábort szervez Nagykanizsán 2010. április 6-a és 30-a között. A tábor során önkormányzati tulajdonú, leromlott állapotú ingatlanok felújításán dolgozunk együtt a hátrányos helyzetű helyi lakosokkal. A táborba minél több önkéntes
jelentkezését is várjuk.

Az önkéntesek feladata alapvetően könnyű fizikai munka lesz (festés, vakolás, hőszigetelés), de segíthetnétek a főzésben, szervezésben is.

A projekt elsődleges célja az, hogy az ott élő hátrányos helyzetű családoknak segítséget nyújtsunk lakbérhátralékuk csökkentésében azzal, hogy az önkormányzati lakások értékét növeljük a felújítási munkákkal. Ugyanakkor az is nagyon fontos eleme a tervnek, hogy a
főleg egyetemistákból álló önkéntesek közösen dolgoznak az ott élőkkel helyzetük javításán.

A táborról részletesebb információt itt találsz: tek.bke.hu/epito.

A táborba Kovács Veránál (arvertend@gmail.com) és Pintér Ádámnál lehet jelentkezni (adampin@gmail.com). Ha bármilyen kérdésed van a projekttel kapcsolatban, azzal is őket keresheted!

Reméljük, Nagykanizsán találkozunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://tek09.blog.hu/api/trackback/id/tr601849868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása