szombati erősen ajánlott

2009.04.22. 00:23

a tekesekről (remélhetőleg) sokat olvashattatok különböző kiadványokban és (jó esetben) élő példányokkal is találkoztatok már, így biztosan kialakult egy kép rólunk. amit sokan nem tudnak, hogy szeretünk sportolni. az aktuális sláger pedig a méta, aminek a szabályairól majd szombaton, két percben..

tehát a lényeg: szombat délutánra tervezünk egy nagy métázással egybekötött piknikezést a margit szigeten, amire mindenkit szeretettel várunk. kettőkor indulunk a koliból, a legjobb az lenne, ha itt tudnánk találkozni (vagyis gyere kettő előtt a rádayba). ha neked nagyon kiesik, vagy csak később tudsz jönni, hívd a febeseket vagy akár engem (70/3826029).

és akkor a hozzávalók:

- sok-sok tekes és érdeklődő
- pokrócok (ebből próbálunk majd minél többet, de ha te is hozol, nem baj..)
- mindenféle finomság a piknikhez
- sör (igény szerint tea/bor/szörp/gyümilé/bor/víz)
- jó idő

szóval gyertek minél többen, ha az utolsó feltétel nem teljesül, áttesszük a dolgot vasárnapra (és megírjuk természetesen!).

kedvcsinálónak pedig a bevonós métázásról két legjobban sikerült fotó:

A bejegyzés trackback címe:

https://tek09.blog.hu/api/trackback/id/tr341079232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása