Kedves Érdeklődők!

Ahogy minden évben, idén is lesz TEK-es Téli Tábor január 28-31. között Szolnokon. A Téli Tábor a szakmai és közösségi programok, valamint a vizsgafelejtés ideális helyszíne. 

"Hallgathatsz előadásokat, beszélgetéseket az Index társadalomformáló szerepéről, az energiapolitikáról, Magyarország energiafüggőségéről és a kiutakról, a színházfinanszírozás problémáiról, illetve Magyarország gazdasági lehetőségeiről. Mindemellett lesznek teaházak is, ahol TEK-esek beszélnek a Koppenhágai Klímacsúcson (vagyis hát, az utcán :)) szerzett élményeikről, a Fordulat új és régebbi számairól.

Az estéket pedig bulikkal, táncházzal és koncerttel folyatjuk át a hajnalba, hogy másnap reggel frissen és üdén keressük meg az ebédlőt!"

Bővebb és mindig újabb infók: http://telitabor.freeblog.hu/ vagy tek.bke.hu/telitabor2010.

Szeretettel várunk!

A Tekesek

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tek09.blog.hu/api/trackback/id/tr211670039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása