Csütörök este filmklub!

2009.10.20. 12:14

Csütörtök este indul a TEK-es filmklub!

Először a RoGoPag című filmet nézzük meg:

"Az alkotás különleges csemege. A maga idejében nagy botrányt kavart film. Négy rendkívül érdekes epizódot tartalmaz négy rendezőtől. (Rossellini: Szeplőtlenség, Godard: Az új világ, Pasolini: A túró, Gregoretti: A kapirgáló csirke). Pasolinit ezért az alkotásáért az olasz bíróság négyhónapi börtönbüntetésre ítélte, és a bemutatókor az epizódot (Orson Welles főszereplésével - a szerk.) kivágatta a filmből." - Port.hu 

A filmklub 20.30-kor kezdődik a TEK-es klubban (Ráday koli, 5. em., 509-es szoba).

Az érdeklődőket szeretettel és minden csütörtökön új filmmel várjuk! És ha szeretnél filmet ajánlani, küldj egy e-mailt ide: tekesek@gmail.com vagy ide: febb@googlegroups.com!

(Ha a filmklubra/bármilyen TEK-es rendezvényre szeretnél jönni, nem kell előre szólnod, de ha a portások utadat állnák, hívd ezt a számot: 0630/7477300, és már megyünk is érted a portára!)

A bejegyzés trackback címe:

https://tek09.blog.hu/api/trackback/id/tr141462818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása