Szubkultúrák

2009.02.18. 15:25

Miért is jönnek létre? Mik is ezek? Miért ragadnak magukkal? Az elsős kör során egy elméleti bevezetővel kezdenénk, melynek során szövegeket olvasnánk a csoportképződés, a közösségi élet, az ifjúságkutatás mikéntjeiről. Majd ezután a különböző ma divatos zenei és egyéb szubkultúrákra koncentrálnánk. Szeretnénk, ha a kör résztvevői is alakítanák a „tematikát”, szóval ha valamelyik csoport, irányzat különösen érdekel, gyere bátran, mondd el és megnézzük azt is. Bízunk benne, hogy az olvasottak és a személyes tapasztalatok (kinek ne lenne?) alapján jókat fogunk tudni beszélgetni arról, hogy miért is jó a közös kultúrafogyasztás, a hasonló érdeklődési területűek, zenei ízlésűek megtalálása, vagy éppen az árral szemben úszás. Mindezt Tarkaréten szeretnénk megtenni, ill. egy-két alkalmat a TEK-ben, a Ráday utcában is tartanánk, hogy mi is vendégül láthassunk titeket, például egy közös filmnézés keretében. 

Körtartók: Gerner Ria (gerner.ria@gmail.com),  Barta Bea (bartabea@gmail.com)

A kör helyszíne: TARKARÉT

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tek09.blog.hu/api/trackback/id/tr15950894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

K**** 2009.02.21. 12:54:12

Szia! Tök jók ezek a körök, csak az a baj, hogy a honlap nem mindig olvasható, összecsúsznak a betűk, meg hiányoznak sorok benne. Ezzel nem tudtok valamit csinálni?

pádámf 2009.02.21. 13:02:15

Szia!
Lehet h Explorerrel nézted az oldalt. Próbáld Firefoxszal, nekem ott nem volt semmi gáz.
Ádám
süti beállítások módosítása