Nyílt hét a TEK-ben

2009.11.22. 23:19

Idén nov. 30 -dec. 3-ig első alkalommal rendezzük meg a TEK-es Nyílt Hetet, amire természetesen minden érdeklődőt tárt karokkal várunk! A négy nap alatt lehetőségetek nyílik közelebbről is megismerni a Társadalomelméleti Kollégiumot, na meg persze a tekeseket, betekintést nyerhettek a mindennapjainkba, beleértve a közösségi és szakmai tevékenységeinket egyaránt.
   Részt vehettek a héten megrendezésre kerülő tekes előadásokon (mert ezekből a rendkívüli alkalomra való tekintettel kettő is lesz), amik után természetesen a megszokott sörözések sem fognak elmaradni. Továbbá azon kívül, hogy a többi (általatok nem látogatott) elsőskörre is becsatlakozhattok, betekintést nyerhettek a hagyományos tekes körök működésébe is, melyek a tekes szakmai élet gerincét jelentik. Ezeknek a címét és részletes tematikáját megtaláljátok a honlapon (az elsőskörök alatt)! Ezen kívül rendezünk majd ún. teaházakat, amikor is tekesek mesélnek/rendeznek beszélgetést egy általuk kedvelt és jól ismert témában.
   Mindezek mellett sor kerül még természetesen a jól megszokott filmklubra, illetve lesz még közös főzés/vacsi,  és amit még különösen fontos megemlíteni az az, hogy a 4 nap során ezúttal éjszakára is a kollégiumban maradhattok, sőt kifejezetten örülnénk ha minél többen élnétek ezzel különleges lehetőséggel! :) ... elvégre mi is szeretnénk titeket jobban megismerni!

A bejegyzés trackback címe:

https://tek09.blog.hu/api/trackback/id/tr221545060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása