felvételi kérdőív

2009.03.25. 23:20

(Légyszi olvassátok el figyelmesen az alábbiakat, hogy minden simán menjen. Köszi!)

 a mai helyzetjelentés rövid és egyszerű: megjelent a TEK 2009-es felvételi kérdőíve és elérhető itt (online szerkeszthető, visszaküldhető) és itt (myomtatandó).

a leadási határidő április 17, éjfél. felvételiről bővebb kiadással hamarost jelentkezünk.

az első formátum esetében a kérdőív egy szerkeszthető pdf formátumban érhető el, - minimum Acrobat Reader 8 kell hozzá, így viszont nem kell kinyomtatnod, amivel papírt spórolsz. a válaszaid lehetnek hosszabbak is, mint a látható mezők, ne aggódj. ha kitöltötted az összes mezőt - ami nélkül nem is tudnád visszaküldeni - nyomd meg a legelső oldal tetején látható Elküld/Submit gombot, majd válaszd ki, hogy a gépedre telepített levelezővel (”Desktop Email", pl. Outlook, Thunderbird) vagy online mail alkalmazással akarod elküldeni(„Internet Email", ahová a böngészőn keresztül jelentkezel be, pl. Gmail) fontos, hogy ha az Internet Email opciót választod, akkor a program nem küldi el a kérdőívet, neked kell belépned a leveleződbe, és levélben elküldeni a febb@googlegroups.com címre. Ha megkaptuk a kérdőívedet, mindenképpen visszajelzünk. Köszi!

A bejegyzés trackback címe:

https://tek09.blog.hu/api/trackback/id/tr971026021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása