Akik bevonóba menTEK...

2009.04.10. 20:12

Azok túl vannak egy fergeteges, a szomszéd házakban élők szerint kissé túlságosan is hangos, szikrázóan napos bevonó táboron.

Parádfürdő megmutatta egyrészt azt a szépségét, amelyet mindenki tapasztalhat, aki elutazik a Kékes-tető környékére. Másrészt azt az oldalát is ("George Pintérrel" a főszerepben), amellyel eddig csak az interneten találkozhattunk. Volt ott sok-sok érdeklődő és sok-sok tekes, akik együtt beszélgettek és buliztak hajnalig mindkét este egy- egy hosszú és nehéz, ámde tartalmas nap lezárásaként.

Napközben egy játék keretében benépesítettük a világot ötleteinkkel, meghallgatunk három teaházat (a maszturbációról, a szmókerekről és a minőségi újságírásról), sőt, métáztunk is, aminek emlékét még izmainkban érezzük. Voltunk falut kutatni, ami megfelelő indokot adott arra, hogy felkeressük a helyi kocsmákat, termelői pálinkát igyunk, megszerezzük a legolcsóbb édességet, és felkeressük a temető legrégebbi sírját. De a legnagyobb hatást a George Pintérrel való személyes találkozás váltotta ki. A falu legnagyobb szövegládájaként mesedélutánt tartott, ahol kifejtette elméleteit a világról.
Abszurditását nem tudom visszaadni személyes ismeretség hiányában, és különben is, lesz még róla szó itt a blogon, valaki úgyis megtisztel majd minket egy-két sztorival. Gyuri bácsi persze már igazi internetes celeb, nem csak minket "blokkolt" ugyanis, hanem őket is itt a videón:
<https://www.youtube.com/watch?v=fFUwomn8QVU>

Ha kihagytam valami olyat az élménybeszámolóból, ami szerintetek felejthetetlen élmény volt a bevonóban, szóljatok! Nem lenne jó, ha a többiek nem tudnák meg, milyen remek dolgokból maradtak ki...

A jó hangulatért gyakorlatilag az összes ott tartózkodónak köszönettel tartozunk, és ezúton is megkérjük őket, hogy legközelebb is biztosítsák a megfelelő alapokat a tekes rendezvényekhez!

Az életképeket megnézhetitek itt: http://indafoto.hu/tekesemberek/bevono_apr_35

Figyeljétek továbbra is a blogot, és gyertek el a következő tekes programra (is)!

A bejegyzés trackback címe:

https://tek09.blog.hu/api/trackback/id/tr681058420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása